I dag er det vanlig at folk ønsker å bruke grønn energi. Problemet er at mange mennesker vanligvis ikke vet hva dette innebærer. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for det. I den følgende artikkelen, du kommer til å bli utstyrt med råd som vil ha deg til å bli en grønn energi ekspert på kort tid!

Slå av kjøkkenet, badet og andre eksosvifter så snart du ikke lenger trenger dem. Noen mennesker forlater fansen på i 20 minutter eller så, men det er bedre å la dem stå på i ikke lenger enn fem minutter etter dusjing, bading eller matlaging er ferdig.

Start i det små. Selv om du ikke har ressurser for en storstilt grønn energi prosjekt, er det fortsatt skritt du kan ta. For eksempel, solenergi ladere for små elektronikk generelt bare krever at enheten skal være innstilt i nærheten av et vindu for et par timer. Ikke undervurder kraften i et lite skritt.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Øk energieffektiviteten ved å bruke de riktige produktene som er utformet for et grønnere miljø. Det er mange alternativer for grønne produkter, for eksempel doble vinduer eller dører som er energi bevisste. Disse produktene gir mye mer effektivitet til ditt hjem. Bruken av disse typer teknologier kan drastisk redusere både kjøling og oppvarming kostnader.

Vask klærne dine i kaldt vann. Klær kommer like rene hvis du bruker kaldt vann i stedet for varmt vann, og å gjøre bryteren kan spare mye energi. Det meste av energien som brukes til å vaske klær er energien varmtvannsberederen bruker til å varme opp vannet.

Ta kortere dusjer for å få større nytte av grønn energi i ditt hjem! Oppvarming varmt vann står for nesten 14% av gjennomsnittlig husholdning energibruk og som virkelig kan legge opp. Kutte ned på den tiden du tilbringer i dusjen vil bli bedre på miljøet og din energi regninger!

En enkel måte å utnytte grønn energi uten en stor installasjon kostnad eller forpliktelse til utstyr er å kjøpe grønn energi fra din nytte leverandøren. Mange nytte selskaper tilbyr kundene muligheten til å kjøpe sin energi fra fornybare kilder som vindkraft, solenergi, eller Hydro. Dette gjør at du kan ha en positiv innvirkning på jorden uten ekstra vedlikehold fra din side.

Som nevnt i begynnelsen av artikkelen, mange mennesker har begynt å se på bruken av grønn energi. Med riktig kunnskap, for eksempel det du har lest i denne artikkelen, vil du ikke bare spare energi, men du vil spare penger på kort tid i det hele tatt!

Vite Om Grønn Energi