Uansett om du er et tre hugger eller bare ønsker å spare litt penger, konvertere til grønn energi i hjemmet ditt vil gjøre en stor forskjell. Hold lesing for nyttige råd, og tips om hvordan du kan innlemme grønn energi inn i teknologien som huset og familien bruker i dag.

Lufttørke tøyet ditt. Hvis været tillater det, etter at du vasker tøyet, i stedet for å kjøre det gjennom tørketrommelen, tørk det på en klessnor utenfor. La solen og vinden tørke klærne for deg. Ved hjelp av en elektrisk tørketrommel vil bare bruke opp energi, og hvis været er fint, kan du spare energi lett. I tillegg vil klærne vare lenger.

Når du kan, vaske klærne med kaldt vann. Flertallet av energiforbruket fra vaske klærne er i oppvarming av vannet. Vaske klærne i kaldt vann vil få dem like rene som å vaske dem i varmt vann hvis du har et godt vaskemiddel. Ikke glem å bare vaske klær når du har en full Last s du er så effektiv med din energi som mulig!

Tenk på å få solvarmere til å varme opp vannet hjemme. Ved hjelp av en solvarmer for å varme vannet med solens energi fungerer for å spare penger og energi. Selv om solvarmere er nyttige, er det fortsatt nødvendig å ha en vanlig varmtvannsbereder i perioder med lengre overskyet vær eller uvanlig høyt varmtvannsbruk.

Hvis du ikke bruker et apparat, må du slå det av. Hvis du for eksempel ikke er i et bestemt rom, slår du av lysene, TVEN eller datamaskinen. Hold husholdningsapparater på en Power Strip, og slå den av når den ikke er i bruk.

Sjekk ut Green Power Network nettsted for å finne ut om det er en grønn strømalternativ tilgjengelig i ditt område. Vurder å bytte til grønn strøm hvis det er en god service tilgjengelig i ditt område, og hvis du har råd til. Du vil kanskje kunne få en skatt rabatt i noen stater.

Hvis du tenker på å bytte til solenergi, gjør din forskning først. Noen byer har restriksjoner på antall samlere de tillater. For å omgå disse begrensningene, tenk på å få naboene dine til å bli med deg og få en solenergienhet som ville gi strøm til en liten gruppe hjem.

Hvis du tenker på å installere en solenergisystem i hjemmet ditt, må du beregne mengden strømsystemet kan produsere ved hjelp av vinter solskinn timer. Dette vil forhindre ubehagelige overraskelser i løpet av vintermånedene, samtidig som du forlater deg trygt i forkant av dine behov i løpet av sommeren. Du bør imidlertid også inkludere eventuelle refusjoner du får fra din nytte selskap for overflødig energi generert i sommer!

Uansett hva dine grunner for å ville gå grønne, stokk med dem! Spare penger er i alles interesse, som arbeider for et renere miljø. Forhåpentligvis har du lært nok fra denne artikkelen til å begynne å sette grønn energi til å arbeide i hjemmet ditt, for å se betydelige besparelser og føle seg bedre om virkningen du har på miljøet ganske snart.

Vite Om Grønn Energi